کسب رتبه دانشجوی مرکز آموزش عالی فرش راور در المپیاد دانشجویی فرش ایران

در دوازدهمین دوره المپیاد علمی و مهارتی فرش دستباف کشور با حضور پرفسور عباس زراعت رئیس دانشگاه کاشان، اسرافیل احمدیه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان، معاون استاندار و فرماندار کاشان، دکتر احمد اکبری رئیس پژوهشکده فرش ایران، دکتر امیرحسین چیت سازیان رئیس انجمن علمی فرش ایران،  و سایر مسئولان و مدیران مرتبط با هنر صنعت فرش در کاشان از خانم فائزه عسکرب دانشجوی مقطع کارشناسی فرش مرکز آموزش عالی فرش راور دانشگاه شهید  باهنر کرمان  و برترین­های المپیاد فرش دستباف ایران تقدیر شد.

گفتنی است نظارت بر این المپیاد به عهده پنج ناظر از پنج استان کشور بود که رسول پروان؛ عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان به عنوان ناظر در این المپیاد حضور داشتند. این المپیاد به میزبانی دانشگاه کاشان، به مدت سه روز (8تا10اسفند) در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی در گرایش­های "طراحی" ، "رنگرزی" ، "مرمت" و "بافت" فرش برگزار شد. 155 دانش­آموز و دانشجوی رشته فرش از 20 استان کشور معرفی شدند که 141 نفر آن­ها در این المپیاد رقابت کردند. دانش آموزان راه یافته به مرحله کشوری در سه بخش طراحی، بافت و رنگرزی، و دانشجویان راه یافته  علاوه بر این سه بخش در بخش مرمت نیز با یکدیگر رقابت کردند. 71 نفر از شرکت کنندگان دانش آموز، و 84 نفر دانشجو هستند که هیئت داوران 21 نفر از آن­ها را به عنوان افراد برگزیده انتخاب کرده­اند.

نفرات برتر بخش دانشجویی با گرایش بافت
سوسن شجاعی کاریزکی از تهران رتبه اول بخش دانشجویی گرایش بافت را کسب کرد و اکرم ناصرپور از اصفهان و مبارکه پزشکی از خراسان رضوی نیز موفق به دریافت رتبه­های دوم و سوم این المپیاد شدند.
نفرات برتر بخش دانشجویی با گرایش رنگرزی
شبنم تخت کوسه از اصفهان، مژگلن یونسی از فارس و حمیده سلطانی قدیم از آذربایجان شرقی نیز از نفرات اول تا سوم بخش دانشجویی با گرایش رنگرزی معرفی شدند.
نفرات برتر بخش دانشجویی با گرایش طراحی
رتبه اول تا سوم بخش دانشجویی در این بخش نیز به مرضیه فرادنبه از چهار محال و بختیاری، فائزه عسکری دانشجوی کارشناسی فرش مرکز آموزش عالی فرش راور دانشگاه شهید باهنر کرمان ] به عنوان رتبه دوم در طراحی) و میلاد بهمنی از آذربایجان شرقی رسید.

نفرات برتر دانشجویی با گرایش مرمت
زهرا قربانی فر از تهران، نگین قاسمی از تهران و طاهره زارع از فارس نفرات اول تا سوم بخش دانشجویی با گرایش مرمت انتخاب شدند.
شایان ذکر است دوازدهمین المپیاد فرش دستباف ایران به میزبانی دانشگاه کاشان، همراه با رونمایی از لوح ثبت جهانی فرش دستباف کاشان با حضور حمید کارگر رئیس مرکز ملی فرش ایران در تالار آزادی دانشگاه کاشان به کار خود پایان داد.